Hey jij, mooie vrouw. Heb je zin om een dag te ontspannen en aandacht te besteden aan jezelf? Je lijf, je gevoel en jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je welkom op zaterdag 21 december.

Heb je zin in:

 • Verbinding met jezelf en andere vrouwen?
 • Een dag ontspannen en het dagelijkse leven even achter je laten?
 • Rust creëren in je hoofd en aandacht besteden aan je gevoel en je lijf?
 • Ontspanning, stilte, meditatie, hernieuwde energie en kracht?
 • Plezier maken en aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Dan kan deze retraitedag iets voor jou zijn. Ik zie en ontmoet je deze dag graag!

Herken je dit?

Het einde van het jaar is in zicht, het is druk geweest de afgelopen tijd. Je neemt weinig tijd voor ontspanning, loopt voorbij aan je gevoel en je besteed bijna geen aandacht aan je lijf. Je ervaart stress en je laat je leven door de waan van de dag. Door de verwachtingen van je omgeving en alle verplichtingen die er zijn. En niet te vergeten, de druk die je jezelf oplegt.

Een dag voor jezelf

Hoe zou het zijn om een hele dag voor jezelf te hebben? Je hoeft niets, je mag je ontspannen laten meenemen in het aanbod van meditatie, lichaamswerk en meer. We besteden aandacht aan jou, je gevoel en je lichaam. We kijken naar wat je bezighoudt en je mag je laten onderdompelen in een dag voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Spreekt dit je aan? Welkom bij deze retraitedag voor vrouwen.

De kracht van het samenzijn met andere vrouwen

Samenzijn, verbinden, je verhaal delen en plezier maken. Een dag ontspannen en jezelf zijn met andere vrouwen. Bij jezelf naar binnen kijken, verbinden en aandacht besteden aan je lijf. Ontladen en weer opladen. Vanuit je hoofd naar je lijf en je hart laten spreken.

Wat kun je verwachten?

Iedere retraitedag is anders. Deze dag staat in het teken van ontspanning en we laten het licht schijnen op wat je bezighoudt. Tijdens de dag maak gebruik van een aantal ‘ingrediënten’:

Wat neem je mee naar huis?

 • Ontspanning en rust;
 • Meer inzicht in jezelf en acceptatie van jezelf;
 • Zachtheid, hernieuwde energie, plezier en kracht;
 • Verbinding met jezelf en andere vrouwen;
 • Een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ervaringen van deelnemers

 • “Nu, zo’n 3 weken later heeft de dag nog steeds effect. Ik voel me sindsdien tevreden, ontspannen en vooral verbonden. Ik merk dat ik makkelijk(er) bij mijn lijf en mijn eigen energie kan komen, zijn en blijven. Ik werd ook zo blij van de muziek. Maar vooral de verbinding met al die mooie vrouwen vond ik ontzettend waardevol! Het heeft me diep geraakt en kracht gegeven om in liefdevolle verbinding en kwetsbaarheid samen te zijn.”
 • “De dag voor vrouwen is mij erg bijgebleven. Wat een mooie vrouwen en wat een verbintenis die kan ontstaan in één dag met onbekende mensen. Anita heeft daaraan bijgedragen door op een fijne, luchtige en liefdevolle manier verschillende oefeningen met ons te doen en ons uit te nodigen om in ons lijf te komen. En uit die verbinding met onszelf de verbinding met elkaar te vinden. Met een mooie afwisseling tussen stilte en plezier. Erg mooi en waardevol.”

Extra informatie

Prijs & aantal deelnemers
€ 130,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor ondernemers. Ik werk met een groep van acht tot tien deelnemers.

Begeleiding
Door mij, Anita. Samen een assistent en misschien nog een ‘walker’.

Lunch
Neem je lunch mee? Ik zorg voor: thee, water en iets lekkers tussendoor.

Locatie
Yogacentrum Leeuwarden. Floris Versterstraat 2 of Praktijk Noardein in Wytgaard.

Aanmelden en contact

Lijkt het je leuk en ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan of neem contact met mij op voor meer informatie.

Ik zie en ontmoet je graag!

Anita