Coaching – waar loop je tegenaan?

 • Wil je (door)groeien, maar kom je er niet mee verder?
 • Weet je niet zo goed wat je wilt en wat bij je past?
 • Loop je steeds tegen dezelfde patronen en belemmeringen aan?
 • Ervaar je stress en spanning en/of mis je de balans tussen werk en privé?
 • Weet je niet zo goed waar je kwaliteiten liggen en hoe je ze het beste kunt benutten?

Coaching – wat wil je bereiken?

 • Groeien en/of doorgroeien in je werk?
 • Voorbij je patronen en belemmeringen?
 • Kijken naar je loopbaan en onderzoeken of je op je plek zit?
 • Balans tussen je werk en privé en weer met energie naar je werk?
 • Doen wat bij je past en je competenties en kwaliteiten optimaal benutten?
 • Met je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei aan de slag?

Coaching kan je helpen bij deze persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Onze angst is niet dat we onvolmaakt zijn, onze angst is dat we immens krachtig zijn.

Coaching – hoe pakken we het aan?

Tijdens de coachingsessies kijken we waar je tegenaan loopt, wat je belemmert, wat je laat liggen en hoe dat komt. We onderzoeken samen de mogelijkheden. Hoe jij jouw potentieel kunt benutten en hoe jij jouw talenten het beste kunt en wilt inzetten. Ook onderzoeken we hoe jij jouw eigen koers kunt bepalen. En hoe jij regie kunt nemen over jouw leven en jouw werk. Je leert bewuste keuzes te maken die passen bij wie jij bent, wat jij wilt en wat jij belangrijk vindt.

Het is mijn rol om jou vragen te stellen en te spiegelen. Ik vertel je wat ik zie en hoor. Dat doe ik ervaringsgericht. Dit betekent dat we naast praten gebruikmaken van je gevoelsbeleving, je intuïtie en je waarnemingen. Ook betrekken we de lichamelijke signalen bij de coaching. Ik maak gebruik van het contact tussen jou en mij, van ervaringsgerichte en creatieve tools en krachtige methodes zoals voice dialogue en opstellingen (systemisch werk).

Coaching – jouw persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt inzicht in jezelf en de vraagstukken waar je tegenaan loopt. Je krijgt zicht op je handelen en je belemmeringen. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden die er zijn en hoe je deze benut. Je vergroot jouw vaardigheden, je ervaart meer rust, balans en vrijheid. Je ontdekt welke keuzes je wilt/kunt maken om jouw doel(en) te bereiken.

Coaching – werkwijze en kennismaking

We starten met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 tot 45 minuten. Daarna is de duur van een sessie normaliter 1,5 uur. Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar om te kijken of deze coaching bij jou past. We bespreken jouw leervraag, de inhoud en duur van het traject, hoe vaak en waar we afspreken. Na het kennismakingsgesprek stuur ik je een voorstel. Aan de hand hiervan bepaal jij of je het coachingstraject wilt ingaan.

Andere mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

Heb je diepgaande vraagstukken over jouw persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan bij lichaamsgerichte psychotherapie. Ben je geintereseerd in opstellingen? Kijk dan voor meer informatie bij familieopstellingen of organisatieopstellingen.