Hey jij, heb je zin om jezelf het nieuwe jaar in te ademen? Dan ben je welkom op vrijdag 5 januari 2024 in Gasselte (Drenthe). 

Tijdens deze ademdag kom je in contact met jezelf en je lijf. De dag brengt je rust, ruimte en ontspanning.

Herken je dit?

Het leven eist veel van je. Er is weinig tijd voor jou en je gevoel en bijna geen aandacht voor je lijf. Je laat je leven door de waan van de dag. Door de verwachtingen van je omgeving, alle verplichtingen die er zijn en door de tijd die je besteed aan social media.

Herken je het gevoel van drukte, stress en het verlies van het contact met jezelf? Dan is deze dag misschien iets voor jou.

Adem jezelf het nieuwe jaar in

Heb je zin om je hoofd, de spanning in je lijf en de stress van het dagelijkse leven los te laten? Diep te ademen, te voelen, contact te maken met je lichaam? In het hier en nu te zijn en rust en ruimte te vinden in jezelf? Dan ben je welkom bij deze ademdag. Wij, Hans Vadi en Anita, ontmoeten en begeleiden je graag.

Wanneer is deze dag geschikt voor jou?

Deze ademdag is een lichaamsgerichte dagworkshop die je een stap verder brengt in je persoonlijke ontwikkeling. Met als doel: meer verbinding met jezelf en het hervinden van je eigen kracht. Deze dag is een op zichzelf staande dag die je kunt volgen. Het is een waardevolle dag als je eerder een training, dag of sessies voor je persoonlijke ontwikkeling bij één van ons hebt gevolgd. Ook biedt het gelegenheid om kennis te maken met ons en een mooie lichaamsgerichte manier van werken.

Het is een dag om rust te creëren in je drukke leven. Je komt uit je hoofd en in je lijf. Met de adem als krachtig instrument leer je ruimte te vinden in jezelf en energie te voelen. Je bereikt een diepere staat van ontspanning en van kracht.

Door lichaamsgerichte oefeningen, ademwerk en meditatie ervaar je meer rust in je hoofd en ruimte en ontspanning in je lijf. Dit kan je vertrouwen geven en focus om het nieuwe jaar in te gaan. Met de steun en de spiegels van anderen die met persoonlijke groei bezig zijn.

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens deze dag combineren we lichaamswerk en meditatie met ademwerk. Technieken die elkaar versterken en verdiepen. Dit geeft je niet alleen tijdens deze dag een gevoel van vrijheid en ruimte, het geeft je ook praktische handvatten voor een leven met meer bewustzijn en ontspanning. Er is ook ruimte om te delen en voor reflectie.

Wat neem je mee naar huis?

Met meer rust, ruimte in jezelf en ontspanning ga je naar huis. Je kunt een diepere verbinding met jezelf ervaren, wat je misschien al lang niet meer hebt gevoeld. De herinnering aan je adem kan je helpen om in het dagelijks leven met stress om te gaan. Het kan je helpen om ruimte te vinden in jezelf en gemakkelijker te ontspannen.

Wil jij…

  • Een hele dag tijd, ruimte en aandacht voor jezelf?
  • Leren om bewuster te ademen en beter om te gaan met stress?
  • Meer rust in je hoofd en ruimte en ontspanning in je lijf?
  • Delen over wat jou bezighoudt?
  • Je vanuit ontspanning en kracht verbinden met jezelf en anderen?

Kom dan naar deze ademdag. Wij, Hans Vadi en Anita, ontmoeten je graag.

Extra informatie

Prijs & aantal deelnemers
€ 135,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor ondernemers. We werken met een groep van maximaal tien deelnemers.

Begeleiding
Er is deze dag aandacht voor jou en een fijne en persoonlijke begeleiding door ons, Hans Vadi, Anita en twee assistenten.

Lunch
Neem je lunch mee? Wij zorgen voor: thee, water en iets lekkers tussendoor.

Locatie
Gasselte, Drenthe (het adres ontvang je na je aanmelding)

Aanmelden en contact

Lijkt het je leuk en ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan of neem contact met mij op voor meer informatie.

Wij, Hans Vadi en Anita, ontmoeten je graag!