Bauke over de sessies

De vraag waarmee ik bij Anita kwam

“Passen de dingen die ik doe nog bij mij of doe ik het, omdat ik ze altijd zo doe? Heb ik mezelf geconditioneerd? Of past het echt bij mij? Die helderheid was ik kwijt door de tijd en omstandigheden heen. Dus wie ben ik eigenlijk, waar ligt mijn kracht en wat is mijn drijfveer? Terug naar de bron. Met deze vraag kwam ik bij Anita.”

Mijn ervaringen

“Na een paar mooie, warme en waardevolle sessies stelde Anita de methode ‘walking in your shoes’ voor. Hiermee ging ze in mijn schoenen staan en liet me ontroerend mooi zien wie ik ben. Confronterend soms, maar juist deze spiegel heeft me laten zien en accepteren wie ik ben. Voor een deel wist ik het, maar een belangrijk deel was ik vergeten. Is het nu ‘gefixed’? Nee, deze reis is nooit over. Het heeft mijn kompasnaald in de juiste richting gezet. Met dat kompas in m’n hand kan ik dáár naartoe gaan waar m’n voeten me brengen. Hoe mooi en spannend is dat?”

Bauke over de sessies bij Anita

De sessies bij Anita zijn mooi, warm en waardevol. Ik heb mezelf beter leren kennen en meer geaccepteerd. De sessies hebben mijn kompasnaald in de juiste richting gezet. En het heeft me een carrièreswitch opgeleverd waar ik erg blij mee ben.

Marieke over de retraitedag voor vrouwen

“De retraitedag voor vrouwen is mij erg bijgebleven. Wat een mooie vrouwen en wat een verbintenis kan er ontstaan in één dag met onbekende mensen. Anita heeft daaraan bijgedragen door op een fijne, luchtige en liefdevolle manier verschillende oefeningen met ons te doen en ons uit te nodigen om in ons lijf te komen. En uit die verbinding met onszelf de verbinding met elkaar te vinden. Met een mooie afwisseling tussen stilte en plezier. Erg mooi en waardevol.”

Maartje over lichaamsgrichte psychotherapie

De inzichten die ik heb gekregen in de therapie zijn me veel waard. Ik begrijp nu waarom mijn levenspad is gelopen zoals het gelopen is. Ik ben veel meer mezelf in plaats van dat ik me laat leiden door de ervaringen uit mijn verleden.

Carmen over de retraitedag voor vrouwen

“Nu, zo’n 3 weken later, heeft de dag nog steeds effect op mij. Ik voel me sindsdien tevreden, ontspannen en vooral verbonden. Ik merk dat ik makkelijk(er) bij mijn lijf en mijn eigen energie kan komen, zijn en blijven. Ik werd ook zo blij van de muziek. Maar vooral de verbinding met al die mooie vrouwen vond ik ontzettend waardevol! Het heeft me diep geraakt en kracht gegeven om in liefdevolle verbinding en kwetsbaarheid samen te zijn.”

Kim over een familieopstelling bij Anita

Sinds de familieopstelling voel ik me rustiger. Ik vond het fijn om bij je te zijn met je stevigheid en tegelijkertijd een zachte energie.

Rona over de sessies

“Door de prachtige foto’s/kaarten die je gebruikt, je luisterend oor en de uitnodiging om te voelen, heb ik meer zicht op mezelf gekregen. Over vroeger, over mijn plaats in het gezin en hoe weinig ik op dat moment een gevoel van vrijheid heb ervaren. Er waren belemmeringen om te genieten, voor speelsheid en om vrij te leven. Natuurlijk wist ik hoe het zat, diep van binnen. Nu ben ik me ervan bewust.

Dat ik van nature stevigheid in me heb weet ik nu weer, ik ervaar het weer. Het was weg, tenminste zo leek het. Als afronding een opstelling. Dat was erg bijzonder, verrassend en ontzettend mooi. Dankjewel. Het was fijn om bij je te komen. Eerst was ik gespannen, maar al snel kon ik me ontspannen.”

Rona over de sessies bij Anita

Dank dat je me een tijdje bij de hand nam. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik weer durf te leven. Dat ik durf te voelen, zonder oordeel. Dat voelen er mag zijn, in plaats van dat ik het wegstop. Ik ervaar stevigheid, meer vrijheid en ik voel me blijer.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je interesse in een traject voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Of wil je meer over mij weten en/of kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.