Aumm introductieweekend: “Je eigen wijze weg”

Het introductieweekend is een training van het Aumm Instituut. Het weekend wordt gegeven van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari 2024. Ben je erbij? Ik zie je graag!

Het weekend

In deze tweedaagse training maak je als volwassene op een intensieve en speelse manier contact met het kind in jezelf. Door dit kind opnieuw te ontdekken kun je er achter komen dat een deel van je huidige leven nog bepaald wordt door ervaringen uit je kindertijd.

Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? Welke besluiten heb jij genomen over het leven? Welke overtuigingen over jezelf en het leven heb je toen opgedaan? Zitten deze overtuigingen je nog in de weg om je leven te leven zoals jij dat wil? Als volwassen man of vrouw heb je vaak te maken met de invloed van het innerlijke kind.

Om lijfelijk, emotioneel en geestelijk contact te maken met het kwetsbare kind in jezelf, werken we met lichaamswerk, adem en diverse technieken uit de lichaamsgerichte psychotherapie.

Door het kind in onszelf te ervaren of te voelen, vragen te stellen, te accepteren en lief te hebben, kun je de overtuigingen ontdekken. Vanuit acceptatie kan het kind uit het verleden loskomen en terugkeren naar zijn oorspronkelijkheid en kracht.

Data en prijs

Data: vrijdag 31 maart 18:00 t/m zondag 2 april 17:00. Overnachten in het traingscentrum is onderdeel van de training.

De prijs, inclusief 21% btw: € 245,- voor de workshop. Voor de verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) betaal je: € 195,-.

Trainers

Hans Vadi Ronda en Anita Neppelenbroek. Wij zijn beide werkzaam als lichaamsgericht therapeut en opgeleid bij het Aumm Instituut.

Locatie

Centrum Smalhoorn in Orvelte (Drenthe).

Meer informatie en aanmelden

Kijk hiervoor op de website van het Aumm Insituut en neem contact op met Jan Bosma via: jan@aumm.nl. Of neem contact met mij op.