Familieopstellingen in Leeuwarden

Op zaterdag 21 januari organiseer ik een opstellingendag met een groep. De groep heeft minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers. Er is ruimte voor vijf opstellingen. Je kunt een persoonlijke vraag inbrengen of een vraag over je werk. Je kunt ook deelnemen als representant, welkom!

Op dit moment is er alleen nog ruimte om je aan te melden als representant. Ook als representant neem je veel voor jezelf mee vanuit de opstellingen die er zijn.

Familieopstellingen

Een familieopstelling is een oplossingsgerichte methode, gebaseerd op systemisch werk. Veel problemen die we ervaren vinden hun oorsprong in onze familie. Een familieopstelling helpt jou om inzicht te krijgen in je patronen, jouw levensvraag of een probleem die je in de weg staat. Het maakt inzichtelijk wat er speelt in de onderstroom. De onderstroom is dat wat jou of je werk beïnvloedt, maar waar je de vinger niet op kunt leggen. We doen dit door het opstellen van jouw vraag of thema. Deze dag met representanten in een groep.

Familieopstellingen door Anita Neppelenbroek

Reacties van deelnemers over de vorige dag

“Het was een prachtige dag met veel magie! Ik ben geraakt door de verbinding in de groep en de diepgang van de thema’s. Ik voel dat er veel in beweging is gekomen en ben benieuwd naar de uitwerking op de langere termijn”.

“Voor mij was de opstellingendag, een warme, zorgvuldig ingedeelde dag. De dag heeft mij geinspirerend in mijn thema’s zoals het ervaren van verbinding vanuit eigen kracht en grenzen. Daarnaast heb ik zicht gekregen op de verbinding medt mijn moeder. Ik heb heling mogen ervaren op dat mijn moeder er is voor mij als dochter”.

Wil je meer weten?

Heb je meer interesse in familieopstellingen? Ga dan naar Familieopstellingen. Heb je interesse in organisatieopstellingen? Dat kan deze dag ook. Kijk hier voor meer informatie over organisatieopstellingen.

Extra informatie

Prijs
€ 95,- incl. btw voor vraagstellers. € 40,- voor representanten.
Neem je lunch mee? Ik zorg voor: thee, water en iets lekkers tussendoor.

Locatie
Yogacentrum Leeuwarden. Floris Versterstraat 2

Aanmelden en contact

Lijkt het je leuk en ben je nieuwsgierig? Meld je dan hieronder aan of neem contact met mij op voor meer informatie.

Ik ontmoet je graag!

Individueel aanbod

Heb je interesse in een individuele opstelling? Neem hiervoor contact met mij op of maak een afspraak. Een online afspraak is ook mogelijk.