Opstellingendag voor vrouwen

Deze dag zit vol. Wil je op de wachtlijst? Dan hoor ik het graag. 

Op zaterdag 12 november organiseer ik een opstellingendag met een kleine groep van 4 deelnemers. Je brengt een thema of onderwerp in waar je inzicht in wil. Een thema zoals: een overtuiging, een blokkade of iets dat je tegenhoudt om te doen wat je wil doen. Of we werken met je verlangen of kijken naar je persoonlijk leiderschap. Tijdens de dag werk ik met: het innerlijk kind, de wijsheid van het lichaam en vrouwensteun. Daarnaast maak ik gebruik van meditaties en muziek.

Opstellingen

Een opstelling is een oplossingsgerichte methode die je inzicht geeft in verschillende vraagstukken. Dat kan een werkgerelateerde vraag zijn of een iets dat je tegenkomt in je leven. Een opstelling helpt je om een probleem, patronen en dynamieken in beeld te brengen die je in de weg staan. Het maakt inzichtelijk wat er speelt in de onderstroom. De onderstroom is dat wat jou of je werk beïnvloedt, maar waar je de vinger niet op kunt leggen.

Wil je meer weten?

Heb je meer interesse in familieopstellingen? Ga dan naar Familieopstellingen. Heb je interesse in organisatieopstellingen? Kijk dan hier.

Extra informatie

Prijs
€ 115,- incl. btw.
Neem je lunch mee? Ik zorg voor: thee, water en iets lekkers tussendoor.

We starten de dag om 9.30 uur. Inloop is vanaf 9.15 uur. Rond 17.00 uur ronden we af.

Locatie
Yogacentrum Leeuwarden. Floris Versterstraat 2

Aanmelden en contact

Lijkt het je leuk en ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan of neem contact met mij op voor meer informatie.

Ik ontmoet je graag!

Individueel aanbod

Heb je interesse in een individuele opstelling? Neem hiervoor contact met mij op of maak een afspraak. Een online afspraak is ook mogelijk.