Training: Je Eigen Wijze Weg

Wil jij je eigen wijze weg ontdekken? Of was je eerder aanwezig bij de training en wil je een verdiepingsslag maken? Op zaterdag 25 november, zaterdag 9 december, vrijdag 15 december 2023 en zaterdag 13 januari 2024 van 10 uur tot 16.30 uur ben je welkom! Deze keer geven wij de training in Gasselte, dichtbij de Drentse natuur.

Je Eigen Wijze Weg is een diepgaande en speelse training. We kijken tijdens de training naar wat je tegenhoudt om te leven zoals jij het wil. En je komt in contact met wie je werkelijk bent.

Wat brengt deze training jou?

  • We onderzoeken de thema’s van jouw innerlijk kind en maken contact met het natuurlijke- en het gekwetste deel. Je krijgt hier bewustzijn op.
  • Je krijgt inzicht in patronen en overlevingsmechanismen die je hebt ontwikkeld. En in de overtuigingen je hebt opgedaan over: jezelf, relaties en de wereld.
  • We kijken hoe je (steeds meer) los kunt komen van de oude patronen, overtuigingen en overlevingsstrategieën.
  • We werken met jouw: levensenergie, kracht en speelsheid.
  • Je leert dat jij als volwassene, in het hier en nu, een keuze hebt. Dat je kunt bepalen hoe jij wil leven. Hoe je in je werk wil staan en in relaties.
  • Je ontdekt dat jij, als de volwassene die je nu bent, Je Eigen Wijze Weg kunt gaan.

Ga je mee op reis?

In een veilige bedding wordt een basis gelegd voor het onderzoek naar jouw innerlijk kind. Daarnaast is het versterken van de volwassene die je bent een belangrijk onderdeel van de training.

Je ‘innerlijk kind’ is gevormd door ervaringen –en vaak negatieve– overtuigingen die in het verleden zijn ontstaan. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen heb je overlevingspatronen ontwikkeld. Dit zijn bijvoorbeeld gedachten over jezelf en de wereld die niet kloppen met de werkelijkheid. Of je reageert in bepaalde situaties vanuit de pijn van het kind. Er zijn mechanismen en patronen die je vroeger hebben geholpen, maar die je nu tegenwerken. Zoals bijvoorbeeld in je werk of in relaties.

Goed nieuws: als volwassene heb je een keuze!

Je kunt loskomen van deze oude mechanismen en patronen en met energie, ontspanning en kracht in jouw eigen leven staan.

Werkwijze

De training is ontstaan vanuit de beroepsopleiding Primal Rebirth therapie (PRT) van het Aumm Instituut. We maken tijdens de training gebruik van verschillende werkvormen zoals: lichaamswerk, adem en (actieve) meditaties. Dit doen we om jouw bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, je gevoelens en gedachten te vergroten. We geven je theorie en werken we met rondes waarin je kunt delen.

De groep

We maken gebruik van elkaars aanwezigheid, herkenning van elkaars verhalen en de wijsheid van de groep. We maken contact met elkaar, op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn. Dit draagt bij aan jouw persoonlijke groeiproces. We werken met maximaal 12 deelnemers.

Spreekt dit jou aan?

Dan nodigen wij je uit om vier dagen met ons op reis te gaan.

Extra informatie

Data en tijd
Zaterdag 25 november, zaterdag 9 december, vrijdag 15 december 2023 en zaterdag 13 januari 2024.  Van 10 uur tot 16.30 uur ben je welkom bij de training. Inloop vanaf 9.45 uur.

Prijs
€ 425,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor ondernemers.
Neem je lunch mee? Wij zorgen voor: thee, water en iets lekkers tussendoor.

Locatie
De Voelkracht groepslocatie van Hans Vadi in Gasselte, Noord-Drenthe. Na aanmelding ontvang je het exacte adres.

Aanmelden en contact

Lijkt het je leuk en ben je nieuwsgierig? Meld je dan hieronder aan of neem contact met mij op voor meer informatie.

Wij zien er naar uit en ontmoeten je graag!

Hans Vadi Ronda en Anita Neppelenbroek

www.jeeigenwijzeweg.nl