Heb je zin om:

  • Buiten te zijn?
  • In beweging te komen?
  • Samen te wandelen?
  • Het ‘kind’ in je wakker te maken en plezier te hebben?

Dan kan fun walking iets voor jou zijn. Het is voor jong en oud!

Fun walking – het ontstaan

Er kan niet zoveel in deze coronatijd, maar wandelen en buiten zijn wel. Plezier maken en lichtheid kunnen we wel gebruiken in deze tijd. Zo is fun walking ontstaan. Hoe leuk is het om tijdens het wandelen ‘het speelse kind’ in ons uit te nodigen? Te kijken wat er omhoog komt. Hoe lang is het geleden dat je buiten gehuppeld hebt? Probeer het maar eens… wat roept dit in je op, los van schaamte:-)?

There is always light, if only we’re brave enougt to see it. If only we’re brave enough to be it.

Fun walking – het doel

Het doel is plezier maken en lekker wandelen, meer hoeft het niet te zijn. Maar wat ook kan: je verhaal delen, coaching, brainstormen of ideeën opdoen. Het doel bepaal je zelf.

Werkwijze

Na een online kennismaking van 30 minuten, waarin we jouw doel bespreken, bepaal jij of je een wandeling wilt plannen. Tijdens de wandeling kijken we wat er omhoog komt. Het hoeft niet alleen maar gek te zijn. Plezier hebben is de intentie, maar niets hoeft als het er niet is. We wandelen, huppelen, kletsen, zingen en genieten van het buiten zijn en de natuur. Ook maak ik gebruik van stilte en je waarnemingen. We lopen op de paden of nemen een kijkje buiten de paden. Wat jij maar leuk vindt.

Extra informatie

Lijkt het je leuk en ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan of neem contact met mij op voor meer informatie. Het tarief voor een sessie is € 80,- inclusief btw. Na de online kennismaking van 30 minuten is de wandeling 60 minuten. Langer kan natuurlijk ook, geef dit bij mij aan.

Is het tarief voor jou te hoog, maar kun je wel een gezellige wandeling gebruiken? Neem dan contact met mij op. We kijken dan wat mogelijk is.

Meer interesse in een persoonlijk ontwikkeltraject?

Fun walking kan gecombineerd worden met een persoonlijk ontwikkeltraject. Kijk bij mijn aanbod voor meer informatie. Voor persoonlijke vraagstukken, ga dan naar lichaamsgerichte psychotherapie. Voor vragen rondom je werk, kijk bij coaching.