Jouw persoonlijke ontwikkeling...

Met creatieve sessies, opstellingen en workshops ondersteun ik jou bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Lichaamsgericht, voor een blijvend resultaat. Terug naar je kern om van daaruit te ontplooien. En je leven vorm te geven vanuit jouw energie en met eigen wijsheid.

Meer over Anita

Persoonlijke ontwikkeling & Interim-opdrachten

Werk & organisatie

Interim-opdrachten vervul ik bij woningcorporaties, waar ik meewerk aan vraagstukken en complexe dossiers. Als intervisiebegeleider wordt ik ingezet om met collega’s (complexe) vraagstukken te onderzoeken. Met als doel: professionele groei. Zoek je een individueel traject? Kijk dan bij persoonlijke ontwikkeling.

Interim-opdrachten
Coaching

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Heb jij het gevoel dat er meer in jou en het leven zit? Wil jij jouw leven vormgeven vanuit wie je bent, je kracht en je passie? Ik ondersteun je hier graag bij. Met creatieve werkvormen en methodes, waarbij de aandacht ligt bij jouw ervaringen en je lichaam. Voor een blijvend resultaat.

Lichaamsgerichte psychotherapie
Coaching

Opstellingen

Wil je inzicht krijgen in wat er zich onbewust afspeelt, in jezelf of binnen je werk, een team of organisatie? Opstellingen geven op een diep niveau inzicht in jouw vraagstukken en thema’s. En het geeft een oplossingsrichting voor problemen die er spelen. Ik bied opstellingen individueel en in een groep aan.

Familieopstellingen
Organisatieopstellingen

Blogs voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Graag neem ik je mee in mijn bevindingen, kennis en gedachten. In de blogs lees je over onderwerpen die interessant zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor het proces naar een bewuster leven.

Wemke over Anita

Onder de bezielende, open en warme begeleiding van Anita mag alles van mij er zijn. Zij biedt mij de ruimte om te herontdekken wie ik van nature ben. De inzichten die ik krijg door te voelen, te praten, te bewegen en contact te maken met mijzelf en mijn lijf zijn van onschatbare waarde. Ik voel me opgeruimder, lichter en ik voel meer liefde voor mijzelf. Het voelt als thuiskomen in mezelf.

Flower

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de verschillende mogelijkheden en maak een afspraak voor een eerste – geheel vrijblijvend – kennismakingsgesprek.
We kijken samen wat bij jou past. Maatwerk kan natuurlijk ook. Ik ontmoet je graag!

Stuur een bericht